Donaties

Voor elk project verzamelt TravellingAid apart geld en goederen in. Jaarlijks zullen er ťťn of twee nieuwe projecten worden ondersteund. Je kunt TravellingAid ondersteunen door "vriend van de stichting" te worden. Hiermee doneer je bij elk project een bedrag. Dit kan al vanaf Ä 10 per project. Als "vriend van de stichting" kun je tijdens je eigen vakantie projecten van TravellingAid bezoeken en ondersteunen. Je krijgt tevens een nieuwsbrief thuis met achtergrond informatie bij elk nieuw project. 

Vul direct het formulier in!

Een gift overmaken kan natuurlijk ook. Maak een bedrag over naar Stichting Travelling Aid, rekeningnummer 81.19.73.743  in Monster.

 

Middelen en goederen

We willen onze projecten niet alleen ondersteunen door financiŽle hulp, maar ook graag met specifieke spullen die het project ter plaatse hard nodig heeft. Heb je middelen voor ons of heb je goede ideŽen, laat het ons dan weten op info@travellingaid.nl of ga naar projecten voor specifieke informatie voor de lopende projecten.

Akties

Het is mogelijk om in overleg een aktie op te zetten om geld binnen te halen voor onze stichting. Een voorbeeld aktie is die van   EP Stevens, een elektronica en witgoedwinkel uit 's-Gravenzande. Bij aankoop van producten door "vrienden van de stichting" of donateurs wordt een percentage van het aankoopbedrag gedoneerd aan de stichting.